Fotografie productie team – fotograaf met studio, visagie en stijling.

Fotograaf Niqi Segers fotografie studio achter de schermenNiqi Segers is een vak-fotograaf op het gebied van mode, beauty, portret, zakelijke en commerciële fotografie. Haar fotografie studio zit gevestigd in het centrum van Den Bosch, dé creatieve broedplaats van Noord-Brabant. Sinds 2004 ligt haar verlangen in het creëren van alternatieve realiteiten van de werkelijkheid door middel van fotografie. Wat zij fascinerend vindt aan dit artistieke medium is dat de kijker uit de bekende wereld gehaald kan worden en hen in een era plaatsen dat niet van onze tijd is. Ze fotografeert wat ze zelf creëert. Bijna alles wat we om ons heen zien is door de mens gecreëerd. Het is voor de kijker om te bepalen wat zij zien werkelijkheid is of een alternatieve visie op onze wereld.

Sinds haar afstuderen in 2008 weet ze dit om te zetten naar commerciële projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals; editorials, commercials,  advertenties, zakelijke fotografie en reportages op locatie. Tijdens het traject van een productie werkt Niqi Segers met verschillende disciplines uit het vak. Wij staan open voor alle vragen en ideeën. Daarom is iedereen van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak via niqi@merken-makers.nl of bel 0641111017 en kom langs in de studio.

| MEET THE TEAM |
Visagie Den Bosch – Make up artist Lotte Valk / Lotte Concepts – Visagist en haarstylist – Visagie Den Bosch Lotte Valk Lotte Concepts Visagie Den Bosch – Make up artist Lotte Valk / Lotte Concepts – Visagist en haarstylist – Visagie Den Bosch Lotte Valk Lotte Concepts Laura van de Wiel – Mode concept en styling fotografie producties Niqi Segers. Laura van de Wiel – Mode concept en styling fotografie producties Niqi Segers.